22 Eylül 2016 Perşembe

Gıda Maliyetleri Düşürme

 StarChefs ön-of-House Ethan Stowell ile İletişim öncelik o şefler ve aşçılar kendi hizmet veren personeli ile sürekli iletişim halinde tutmak ve ürün itti gereken hangi menü onlara tereddüt asla önemli olduğunu söylüyor. Bu ön ve arka-of-house arasında etkin bir bağ olarak gören bir iyi Expeditor'un sahip içerebilir.
Bir restoranın gıda maliyetleri yüksek çalışan ve / veya iş daldırma başladı olduğunda, şefler hızla düşük maliyetli menü öğeleri misafirler ile vurgulamak için sunuculara iletişim kurabilmesi gerekir.
Tarif 2. Çubuk! Well Done Şef çok sayıda restoran hala standart bir plaka oluşmalıdır hiçbir fikri ne aşçılar olduğunu belirtiyor.
senin menüye Olası Mevsimsel güncellemeler kışın sadece yaz aylarında soğuk yemekler ekleyerek daha fazla ve sıcak tutabilen zaman 3. Git Mevsimsel. Meyve ve sebze maliyetleri mevsimden mevsime değişir ve üretmek sezon içinde olduğunda orada büyük kaynağı, ve gıda alıcıların talebi daha kolay karşılanır. Bu genellikle daha düşük fiyatlar anlamına gelir. Bu mevsimsel üretim etrafında inşa sizin özel birçok tutmak düşünün.