22 Ağustos 2016 Pazartesi

Gerçekçi Başlangıç ​​Maliyet Tahminleri

Bu makale "bir parçası olan İş Başlangıç ​​Kılavuzu " - Size ayağa alacak makalelerin bir küratörlüğünü listesi ve hiç vakit kaybetmeden!
onlar hiç kapılarını açmadan önce İşletmeler para harcamak. Başlangıç ​​giderleri işletme çalıştıran önünde yaptıkları bu masraflar vardır. Birçok kişi maliyetleri başlangıç ​​hafife ve gelişigüzel, plansız bir şekilde kendi iş başlatmak. Bu işe yarayabilir, ancak genellikle çok daha zordur. Müşteriler derme çatma lojistik marka yeni işletmelerin temkinli yaklaşıyorlar.
Ayrıca bakınız: Başlangıç ​​Maliyetleri Hesaplama
İlk finansman planı bir başlangıç ​​taslağı kullanın. Sen ilk iş dengeleri kurmak ve başlangıç ​​giderlerini tahmin etmek için bu bilgilere ihtiyacımız olacak.maliyetleri hafife almayın.
    • Başlangıç ​​giderler:  Bunlar ilk ay önce, planın başlangıcından önce meydana giderler vardır. Örneğin, birçok yeni şirket yasal çalışma, logo tasarımı, broşür, yer seçimi ve iyileştirmeler ve diğer giderler için harcamalar.
    • Başlangıç ​​varlıklar:  Tipik başlangıç ​​varlıkları (şirket başlar bankada para şeklinde) nakit, ve birçok durumda envanter başlayan. Diğer başlangıç ​​varlıklar vb ekipmanları, ofis mobilyaları, makine gibi, mevcut ve uzun vadeli hem de
    • Başlangıç ​​finansman:  Bu sermaye yatırımı ve kredi içerir. Başlangıç ​​tablosunda ait tek yatırım tutarları ya da kredi tutarları planın başlangıcından önce meydana olanlardır. Ne olursa olsun sırasında veya ilk ay içinde yerine gitmeli sonra olur Nakit Akışı otomatik olarak ayarlanacaktır masa, Bilanço.
Ayrıca bakınız: İş Rehberi Başlangıç

Zamanlama herşeydir

Bazı insanlar başlangıç ​​giderleri, başlangıç ​​varlıklar ve başlangıç ​​finansmanı özel tanım gereği karıştı. İlk yıl veya planın ilk aylarında harcamalar, diyelim ki, içeren daha geniş, daha genel bir tanım olması tercih ediyorum. Ne yazık ki, bu da giderleri ve standart dışı mali tabloların çift sayma yol açacak. ilk yıl içinde ortaya çıkan tüm masraflar birinci yılın Kar ve Zarar açıklamada görünmesini var ve bundan önce yapılan tüm masraflar başlangıç ​​masrafları olarak görünmesini var.
Masrafları iki kez saymayın; Onlar Başlatma veya gitmek Kar ve Zarara ikisini birden değil. Tek fark zamanlama. Benzer şekilde, iki kez varlıkları satın almayın; Eğer başlangıç ​​tarihinden önce onları satın eğer Başlangıç ​​girer. Aksi takdirde, Kar ve Zarar koydu.
Ayrıca bakınız: Nakit Akışı Anlamak için Complete Guide

varlıkların karşı giderler

Birçok kişi gider ve varlıklar arasındaki muhasebe ayrım ile karışabilir. Örneğin, bu giderler fikri mülkiyet oluşturmak, çünkü yerine giderlerin varlık olarak araştırma ve geliştirme kaydetmek istiyorum. Ancak, standart muhasebe ve vergi hukuku ayrımı sıkı hem de şunlardır:
  • Giderler kazancından indirilmesi, bu yüzden vergiye tabi gelir azaltır.
  • Varlıklar kazancından indirilmesi değildir.

Ne bir şirket varlıklarını satın almak için harcadığı kazancından indirilmesi değildir. Örneğin, envanterde harcanan para gideri olarak indirilebilir değildir.envanter satılan ve bu nedenle satılan malın maliyeti ya da satışların maliyeti olur yalnızca, bu gelir azaltmak yok.
Bu vergi yükü en aza indirir, çünkü genellikle şirketler, giderler, değil varlıklar olarak karşı gelir kesintiler maksimize etmek istiyorum. Bunu göz önüne aldığımızda, terbiyeli işletme sahipleri ve muhasebeciler her zaman giderler, değil varlıklar olarak geliştirilmesine harcanan para için hesap isteyeceksiniz. Bu genellikle daha iyi gibi patent veya ürün hakları gibi varlıkları satın alma gibi bu harcama için muhasebe fazla. Varlıklar giderlerine göre kitaplarda iyi bakmak, ancak araştırma ve geliştirme ve fikri mülkiyet piyasa değeri harcanan para arasında nadiren herhangi bir açık ve belirgin bir korelasyon vardır. üreten varlıklar olarak gelişmesi için hesap şirketler genellikle büyük ölçüde abartılı varlıklar ve şüpheli finansal tablolarına ile sona erebilir.
Başka bir yaygın bir yanlış anlamadır gider ekipman gerektirir. ABD İç Gelir Servisi ofis ekipmanları alımlarının sınırlı bir miktarda varlıkların satın alamaz, giderleri denilen sağlar. Bu kuralın geçerli sınırlarını öğrenmek için muhasebeci ile kontrol etmelisiniz. Sonuç olarak, gider ekipman ödeneğinin avantaj alıyor.şirket parası kadar kullanılan sonra, sonra ek alımları varlık değil, giderler içine gitmek zorunda. Eğer bir seçim var, bu tedavi de, varlıklar üzerinde harcamalar için genel tercihini gösterir.
Ayrıca bakınız: İş Planı Nasıl yaz

Neden giderleri yararlanmak istemiyorum

Bazen insanlar varlıklar olarak masrafları tedavi etmek istiyorum. İronik olarak, bu çeşitli nedenlerden dolayı kötü bir fikir, genellikle var:
  • Para varlıkları satın vergi indirimine değil geçirdi. giderleri için harcanan para indirebilirler.
  • masrafları Capitalizing varlıkları boşuna tehlikesini yaratmaktadır.
  • Eğer gider harfle ise, bir varlık olarak kitapların görünür. kayıtlarına yararsız varlıkları sahip iyi bir şey değil.
Ayrıca bakınız: 4 Yaratıcı Yolları Small Business Başlangıç ​​Maliyetleri azaltın

Başlangıç ​​finansman türleri

  • Yatırım siz veya bir başkası şirket haline koyar budur. Bu Ödenmiş Sermaye olarak Bilançosu biter. Bu, daha sonra para kazanma umuduyla para riske, bir şirkette sahipliğini alarak, iş yatırım klasik bir kavramdır.
  • Ödenecek Hesaplar olarak sona erecek borçları Borç Hesapları Bilançosu.Genellikle bu kredi kartı borcu anlamına gelir. Bu numara Bilanço başlangıç ​​bakiyesi olur.
  • Güncel borçlanma bankalar, Küçük İşletmeler İdaresi, ya da diğer cari borçlanma borçlanma, standart borçtur.
  • Diğer kısa vadeli yükümlülükler faiz giderleri yok ek yükümlülükler vardır.Eğer kurucular, aile üyeleri ya da arkadaşları kredi koymak budur. Biz bu arada, finansman faizsiz kredi tavsiye değil, ama onlar ne zaman nereye budur.
  • Uzun vadeli borçlar uzun vadeli borç veya uzun vadeli kredilerdir.

başlangıçta bir kayıp bekliyoruz

Başlangıçta kaybı çok yaygındır - Şirketin hayatında bu noktada, zaten vergiden düşülebilir giderler tahakkuk ettik, ancak henüz satış yok. Yani bir kaybı var.Şaşırmayın; bu normal.
başlangıç ​​tarihi üzerinde nakit dengesi
Nakit gereksinimleri başlangıç ​​şirket başladığında onun çek hesabı içinde olması gerekir ne kadar para bir tahmindir. Genel olarak, Başlama Tarihi üzerinde Nakit Dengesi yatırım veya krediler eksi gider ve varlıklar üzerinde harcama nakit olarak gündeme paradır. Eğer planı oluşturmak gibi, nakit akış projeksiyonları izle. Nakit dengesi sıfırın altına düşerse o zaman finansman artırmak veya giderleri azaltmak gerekir. Birçok girişimci böylece onlar riskler için kalan para gerekecek ihtiyacınız olandan daha fazla nakit yükseltmek istediğinize karar.
Bu yapabilirsin iyi mantıklı olsa da, ancak, yatırımcılara açıklamak zor. dış yatırımcılar size apaçık için, ihtiyacınız olandan daha fazla para vermek istemiyorum nedenlerle-onların parası!