22 Ağustos 2016 Pazartesi

Başarılı Restaurant nasıl başlamalı

Bu makale bir parçasıdır Restoran Business Başlangıç ​​Kılavuzu , sen planı yardımcı başlatmak ve restoran işletme büyümeye makalelerin listesini küratörlüğünü -a!
Yıllardır bir restoran başlamak istedim ettiyseniz, o oturup kendi işinizi açmak için bir plan hazırlamak için zaman olabilir. Eğer başarı için bir reçete oluşturmak yardımcı olmak için, biz size gereken tüm malzemeler olduğundan emin olmak için birlikte nasıl-to-Başlamak kılavuzu koyduk güven ile restoran açmak.
Bir restoran başlayan heyecan verici olsa da, aynı zamanda zaman alıcı ve zor işlerinden biri başarıyla başlatmak için. Aslında, restoranlar yüzde 60'ı ilk yıl içinde başarısız.
Biz bu tutku temper söylemiyorlar. Biz sadece başarılı bir restoran istiyorsanız, bazı ciddi zaman ve para yatırım gerekir işaret ediyoruz.

Neden birçok restoran başarısız mı?

başarısızlığın en büyük nedeni nedir? planlama eksikliği. Hiç bir müşteri için yemek yapmak önce, restoranın her detayını bulmaktan çok zaman harcamak gerekir. katlar planları ve personel seçimlere mutfak aletleri ve menülerden, planlama aşamasında yapabilir veya restoran kıracak.
Eğer fon planı yardımcı ve yeni restoran yönetmek için, biz onların ticari sırlarını paylaşmak için üç sahipleri sordunuz. Kim Strengari dahil Philadelphia bölgesinde üç başarılı restoranlar, sahibi  . Stella Blu  Yuen Yung hızlı suşi restoranları denilen sahibi misin? Rulo Nasıl  ", Shark Tank" ABC'nin gösterisi bir milyon dolarlık yatırım aldığı ve şimdi 10 mağazası bulunan ABD Lambrine Macejewski, kurucularından olduğu Cocina 214,  Winter Park, Florida çağdaş Meksika restoran. Aşağıda başarı için onların ipuçları.

Planlama:

Doğru niyetim var

Eğer bir restoran sahibi olarak bunu yapmak istiyorsanız, size ne aşk var, Kim Strengari diyor. o bir restoran onun için doğru yolu olduğunu biliyordu iken, o ilk onu restoran açıldığında geçimini sağlayabilmek için ofis binaları temizlik geceleri çalışmak zorunda kaldı.
"Ben hayatta her şeyden daha sonra restoran daha istedi, bu yüzden kurban sonsuz ve ben bunları yaparken fikirli asla," diyor.
Başarılı olmak için, zaman ve bir sürü yatırım para-öylesine bir restoran başlayarak tutku değil, para kazanmak umuyoruz sadece bir iş girişim olduğundan emin yapacağız.

yerinde sağlam bir iş planı var

Bir kokteyl peçeteye bir iş planı kazımak olamaz. İhtiyacınız olan ayrıntılı bir iş planı olduğunu çizelgeleri başarınız için kurs. Yani, biz bir "yalın bir plan" yerine ile başlayan öneririz dedi klişe uzun, kuru bir iş planı. 
Yuen Yung planı o restoran için satın almak için gereken her şeyi bir liste dahil."Biz yapıldı zaman bir roman gibi görünüyordu" diyor. "Ama bize bütçe üzerinde kalmak ve bizim sermaye takip yardımcı oldu."
Sizin iş planı içermelidir pazar araştırması,  pazarlama planları anahat, hedef kitlenize açıklamak ve sağlam bir bütçe projeksiyonu sunmak, rakiplerinizin kapsamlı bir bakış. , Başlamanıza Bu kontrol şablonları restoran planlaması için özel veya çıkış LivePlan sürecinde size yol gösterecektir yazılım.

Konum, konum, konum
bir restoran, konumu her şeydir. Sen, kalabalıkları çekiyor kolayca erişilebilir ve büyüme potansiyeline sahip bir nokta gerekir. Tabii ki, siz de bütçeniz dahilinde bir mekana ihtiyacınız var. mükemmel nokta bulmak zor olabilir, bu nedenle zaman alabilir, Yuen Yung diyor.
Eğer boşluk kiralamak veya sıfırdan inşa olsun, bir konum seçmek bir sahibi olarak yapacağız en büyük kararlardan biridir.
Ayrıca bakınız: Nasıl İş yeri Seçilir

menünüzü test

Muhtemelen yeni restoran için akılda birkaç yıldız yemekler var, ama sizin ilk menü laminat önce onları test etmek isteyeceksiniz, Yung diyor.
"Küçük bir parti var ve açmadan önce yiyecek denemek için insanları davet ediyoruz. tat, ücretlendirme ve yere insanlardan dürüst geribildirim alın. "
Belirli bir yemeğin tadı aşk olabilir, ancak müşterilerin bunun için ödeme değil ya da tadı keskin olmayan eğer, para yapmaz.

temel yardım kiralamak

Bir restoran yayınlanmaya tutmak için sağlıklı bir personel ihtiyacı, ancak çizgi aşçılar ve hostesler işe başlamadan önce, en az bir diğer yöneticisi getirmek emin olun, Yung diyor.
"Çok fazla detay var çünkü yalnız bunu yapamaz" diyor. Yol boyunca kilit kararlar almalarına yardımcı alanda tutku ve deneyimi olan birini işe.

Bir pazarlama planı oluşturma

Sadece çok müşteri getirmek için kulaktan kulağa güvenebilirsiniz, böylece kapılardan akış yeni insanları korumak için yerinde bir pazarlama planı gerekir.Birkaç fikir:
  • topluluk etkinliklerine katılın ve gıda örnekleri vermek
  • Yeni müşterilere indirim teklif
  • Yerel iş birliği katılın
  • Sosyal medya kanalı yararlanın s

Finansman:

Yeterince başlangıç ​​sermayesini oluşturmak

Her işte olduğu gibi, size yerden sizin restoran almak gerekir ne kadar para bildiğinizden emin olun.
Sen para üç havuzları gerekir. İlk havuz ekipmanları ve nakit akış sistemi gibi bir defalık maliyetleri içindir. (Bu göz atın hesap ikinci havuz en az altı ay süreyle restoran masraflarını karşılamak için olduğunu. Başlangıç ​​maliyetleri anlamaya yardımcı olmak için), ve üçüncü havuz en az altı ay için kişisel faturaları karşılamaktır.
Ayrıca bakınız: Gerçekçi Başlangıç ​​Maliyetleri tahmin

ilk altı ay için para kaybetmek planlayın

Restoranlar gecede karlı değildir. Bu, yeni bir yer pazarlamak bir kalabalık çekmek ve insanların daha geri gelmek için zaman alır. Yung ilk altı ay için para kaybetme planı gerektiğini söyledi.

yoldaki tümseklere Planı

Her restoran bütçesi gider, yani ona göre planlayın, Yung diyor. Beklenmedik karşılamak için bazı ek para olduğundan emin olun. Bunu nasıl yapılacağı hakkında emin değilseniz, bir düşünün kredi iş hattı.
Eğer bir yumru vurmak yaptığınızda, sayılar ve işlemleri değerlendirmek, Lambrine Macejewski diyor. o ilk onu restoran açtı Örneğin, ona yiyecek maliyetlerinin çok yüksek olduğunu fark etti. O satıcıları olarak adlandırılan ve bir iki gün programa beş gün teslimat takvimi geçti. O sorunu araştırıyor ve bir çözüm arıyorsanız gerekli parayı kurtardı.

Yönetme:

Çalışan malzemeleri var

Iyi personel yönetmek için, çalışanların malzemeler hazır olduğundan emin olun. . Iş tanımları, davranış kuralları ve bir çalışanın el kitabı oluşturun bir eğitim rehberi oluşturma çalışanların iyi kendi konumlarında eğitilmiştir böylece. Böylece her yemek mükemmellik için yapılır, aşçılar yemek tarifleri oluşturun. Diğer bir deyişle, Çalışanlarınıza başarılı olmak için gerekli tüm araçları vermek, Macejewski diyor.

gerektiği yerde doldurmak için istekli olun

sahibi olarak, bir ego olamaz, Strengari diyor. Bir restoran güzel bir elbise ve makyaj etrafında yürüyor sahibi ve onlar yiyecek ne düşündüğünü müşterilere sorarak senin fikrin, bir sürpriz bekliyor olacak olursa. Her işi yapmak için istekli olması gerekir. müşterilerin oturma için sebze doğrama gelen, zaman zaman doldurmak gerekecek.

senin işgücü maliyetlerini izlemek

Restaurateurs bir sürü işe, işe işe dürtü var. Iken bazı personel işe gerekir sizin restoran başarılı yapmak için, denize gitmez. Eğer çok para yapmıyor yaparken ödeme çalışanlar, özellikle ilk birkaç ay içinde, zor bir görev olabilir. Personelin doğru miktarda kiralamak her zaman kolay değildir, Macejewski diyor.
"Bu mevsimlik veya sporadik iş varsa planlamak için zor, ama iş yok eğer saati insanları istemiyoruz" diyor. "Sen bunu göze alamaz."
hayati pozisyonları Kiralama ve her çalışanın en yapan bir program oluşturmak.
Ayrıca bakınız: Daha Yönetimi 5 Basit Adımlar

gıda maliyetini izlemek

Sen yemek yapma işinde, ama gıda maliyetleri para kaybetme bitireceğiz çizginin dışında ise, Yung söylüyorlar. , Senin stok takip emin olun iyi yemek hazırlamak, israfını önlemek ve rekabetçi fiyatlar tutun.

pazarlama Devam

Eğer emin gelir akışı dışarı değil ince yapar hale getirmek için pazarlama çabalarını tutmak gerekir, böylece tekrar müşteri bağlı olamaz. Yerel gazetede bir reklam deneyin, güçlü bir sosyal medya varlığı kurmak yerel fuara katılacak, ya da küçük bir kar amacı gütmeyen işinizi pazarlama tutmak için restoranda bir araya gelip ev sahipliği yapmaktadır.
hak sahibinin, bir restoranda çalışan daha iyi bir şey yok. İnsanların seveceksiniz bir atmosfer ve mutfağı yaratmak için olsun, ama zor iş bir sürü ile birlikte geliyor. Bu kılavuz bir restoran başlayarak önemli bileşenlerinden birçok ana hatlarıyla olsa da, diğer sahipleri aşağıdaki yorum bölümüne bu listeye eklemek için bekliyoruz.

bizimle restoran başlangıç ​​tavsiye paylaşmak!

Eğer başarılı bir restoran başlatmak için gereken ne düşünüyorsunuz?
En sevdiğin restoran ortak noktası nedir? Nasıl onlar duruyorsunuz?
Biz sizden duymak isteriz! Aşağıya bir yorum bırakın ve diğer arzulu girişimcileri başlamanıza yardımcı olur.